Over Frankrijkreisgids

Over Frankrijkreisgids

Frankrijkreisgids.nl is een enthousiast initiatief over vakantie in Frankrijk. Voor de Nederlandse toerist staat Frankrijk nog altijd bovenaan als het gaat om meest favoriete vakantiebestemmingen. Elk jaar weer vertrekken vele Nederlanders naar Frankrijk om daar hun welverdiende vakantie te vieren.

Wij hebben getracht om zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen over de mogelijkheden van vakantie in Frankrijk. Zo vindt u op Frankrijkreisgids.nl uitgebreide informatie over populaire  vakantiebestemmingen, de verschillende regio’s, vakantiethema’s, steden en dorpen, bezienswaardigheden, indrukwekkende kastelen en burchten, de mooiste Gorges, wijnstreken en nog veel meer.

Op de site wordt diep ingegaan op de verschillende vakantiethema’s, zoals kamperen, autovakanties, wandel- en fietsvakanties, stedentrips, cultuur, de mooiste wijnroutes, golfen, duiken en watersportmogelijkheden enz.

Natuurlijk ontbreekt ook een uitgebreid overzicht van algemene achtergrondinformatie over Frankrijk niet! Informatie over bijvoorbeeld de bevolking, Franse gewoontes en tradities, cultuur, gastronomie (de Franse keuken), natuurparken en pretparken komen uitgebreid aan bod.

Naast de zomervakantie, is Frankrijk in de wintermaanden ook een populaire bestemming voor een heerlijke actieve wintersportvakantie. De Franse Pyreneeën, maar met name de Franse Alpen trekken ieder jaar weer vele wintersporters aan. Ook voor de wintersportliefhebber is uitgebreide informatie op de site te vinden.

Wij hopen dat de informatie op onze site u zal helpen bij het kiezen van uw ideale vakantiebestemming in Frankrijk!